keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

...Lenny Kravitz tulee näyttelemään Nälkäpeli-leffassa Cinnaa. Olen tiennyt tuosta jo jonkin aikaa, mutta saanen silti ilmaista vasta nyt lapsellista tyytymättömyyttäni; askdljsdklf. Eijeijeijei. Cinna oli ainut hahmo jonka näyttelijävalinnalla oli minulle jotain merkitystä, ja sitten käy näin.
(...lähden tästä muualle itkemään elämän epäreiluutta)

4 kommenttia:

  1. Oh, en ole tiennytkään että Nälkäpeli-elokuva on jo näin pitkällä suunnitelmissa! Mutta että Cinna olisi tuon näköinen? Eiiiii! Ei käy! En tiedä muista näyttelijöistä, pitääkin ottaa pikimmiten selville. Saattaa olla etten katso leffoja ollenkaan, koska nälkäpeli on suosikkikirjasarjojani ja liian moni kirja on pilattu huonolla elokuvalla (huonoilla näyttelijävalinnoilla).

    VastaaPoista
  2. Minusta noin muuten näyttelijävalinnat ovat ihan onnistuneita, Katnissista pidän erityisesti. : ) Toivottavasti tuo leffa onnistuu, parhaimmillaan se voisi olla niin kovin eeppinen...

    VastaaPoista
  3. Mitä kummaa kummaa kummaa! Luin nimittäin juuri sarjan kaksi ekaa osaa, ja muistelin että joku valitti blogissaan näyttelijävalinnoista. Ja pienen selvittelyn jälkeen selvisi että se olit sinä! Ja huh, minäkin voin valittaa, vaikka olen tosiaan ihan noviisi ja amatööri Nälkäpelin kanssa. Mutta hyvänen aika sentään: eikös Cinna ollut se vaatturimestari -tyyppi ellen väärin muista? Eihän hän ole yhtään tuollainen! Ei vaan voi olla.

    ...Menen sängyn alle murjottamaan... (myös siksi, että kaikki Matkijanärhet ovat lainassa 30km säteellä kotipaikastani.)

    VastaaPoista
  4. Kyllä, Cinna on sarjan vaatturimestari ja koko kirjasarjan paras henkilöhahmo ja... uh, en vieläkään kestä tuota ajatusta (onneksi on sentään olemassa ihmisiä jotka tuntevat samoin, se sentään lohduttaa)

    Voi, olen pahoillani tuosta Matkijanärhestä, ymmärrän tuskan, tiedän kuinka tuo sarja koukuttaakaan! : < Itse olen ostanut koko sarjan omakseni, osaksi siitä syystä ettei trilogiaa jostain syystä ole kirjastossamme lainkaan..

    VastaaPoista