lauantai 16. lokakuuta 2010

Tarinaan jää virhe


Kysymys kuuluu: miten blogin ensimmäinen (kunnon) merkintä kuuluu aloittaa? Etenkin kun on kyse tällaisesta blogista, jossa puhun vain ja ainoastaan tarinoista, kirjoittamisesta, henkilöhahmoista ja ehkä siinä sivussa vähän kaikesta siitä mikä inspiroi noita edellä mainittuja (en aio määritellä niin kovin tarkkaan mitä tänne oikein tulee).

Niin. Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä blogi syntyi siksi, koska huomasin kirjoittavani varsinaiseen blogiini yksipuolisen paljon vain omista tarinoistani, ja kiinnostaako se nyt loppujen lopuksi kovinkaan montaa(ei tosin sillä, että muut juttuni olisivat sen mielenkiintoisempia, heh)? Tein siis tämän. Itse kun olen sellainen, jota muiden tarinaideat ja kaikki vastaavakiinnostavat aivan tavattoman paljon, inspiroidun siitä kun muut ovat inspiroituneita (vaikka samalla toki ryven alemmuuskomplekseissa, mutta se nyt kuuluu asiaan).

Minä en ole sellainen ihminen, joka osaa kirjoittaa tarinoittensa tärkeitä yksityiskohtia ylös muistivihkoon tai word-asiakirjoihin. Haluaisin olla, koska sehän on niin runotyttömäistä, niin... kirjailijamaista (lähinnä tuo muistivihko siis). Sen sijaan innostun aina kirjoittamaan keskeneräisistä ideoista ja hahmoista kaikkiin mahdollisiin blogeihini... Kai minusta on vain kivaa tyrkyttää kaiken maailman keksimiäni juonikuvioita muidenkin nähtäväksi.

Joten, tätä voi kaiketi pitää minun muistikirjanani. Varautukaa siis epäselviin ajatuksiin, yksipuolisuuteen ja öö sen sellaiseen. Koetan pitää tämän blogin teemana jonkinlaisen vaivattomuuden, en tee tästä mitään elämää suurempaa (mitä ikinä tuolla tarkoitankaan). Loppujen lopuksi kun olen aika huoleton ja melko hölmö, tahdon sen välittyvän näiden merkintöjen kautta edes vähän (älkää siis antako kuvien sun muun hämätä).

Juu'u. Ulkoasu on tällä hetkellä vähän tylsä, osaksi siksi koska minulta puuttuu mielikuvitus ja osittain sen vuoksi, että blogger ei oikein pidä minusta, mitä värien sun muun muokkaamiseen tulee.

4 kommenttia:

  1. "Huoleton ja aika hölmö" kuulostaa liian ihanalta, taisin nauraa ihan ääneen. Awwww. ♥

    Mun pitäisi opetella taas kirjoittamaan muistikirjaan, en enää osaa sitä. Mutta tahdon kirjoittaa paperille, katsoin taas sitä edellistä muistikirjaani joka on nyt täynnä ja sitä oli ihan liian kiva hypistellä kun se oli ihan täyteen kirjoitettu! Mutku ihan alkuun on niin vaikea kirjoittaa huolettomasti, tuntuu aina että se pilaa koko vihkon vaikkei se olekaan tarkoitettu muille kun mulle.

    VastaaPoista
  2. (voi, minun on ihan pakko kertoa että ilostun aina ihan hirveästi kun kommentoit n___n Kiitos <3)

    Mun paperillekirjoittamiset kuvastaa mun persoonaa vähän turhan hyvin, söhrään yleensä vain jotain hyyvin epämääräistä josta en jälkeenpäin ymmärrä mitään, kun en jaksa tehdä mitään ajatuksen kanssa ja huolellisesti. ^^' Ne ovat aika kamalaa luettavaa sitten myöhemmin. Se sun muistikirjasi oli aivan liian ihanan, no sellainen hieno ja huolellinen, ja Konsonantin Teehetkiä-vihko myös!

    VastaaPoista
  3. Hih, kiitos Teehetkiä-vihkon kehuista tuossa yllä. Paitsi ai niin, tehän ette ole edes nähneet uutta Teehetkiä-vihkoa! : o (no se olkoon vielä hienompi... : D)

    En oikein osaa sanoa mitään tähän itse merkintään, mutta tykkään kovin lukea ajatuksiasi kirjoittamisestasi ja tämä ulkoasu on minusta kaikessa yksinkertaisuudessaan oikein nätti. :)

    Itsekään en ole kirjoittanut mitään muualle kuin Teehetkiä-vihkoon. Kaikki ajatukset vain liittyvät Teehetkiin. Muut randomajatukset kulkeutuvat usein Numeroihin (tosin nekin ovat nyt niin surkeita olleet viime aikoina, ettei sekään huvita). Minun tekisikin mieli perustaa blogi, jossa olisi kaikkia randommieleenjuolahduksia (koska tuntuu etten osaa kirjoittaa siihen punaiseen matkavihkoon, jonka ostin ollessani siellä), mutten tiedä olisiko se kovin kiinnostavaa, sillä merkinnät olisivat aina lauseenpituisia ja koko homma vaikuttaisi ihan tekotaiteelliselta.

    VastaaPoista
  4. Ää, tee nyt ihmeessä vain sellainen blogi jos siltä tuntuu, hiiteen tuollaiset tekotaiteellis-ajatukset! ; )

    VastaaPoista