sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Eksyin pitkästä aikaa TheRisingShadow:n sivuille katsastamaan, millaisia uusia fantasiakirjoja julkaistaan tässä lähiaikoina. Koska minulla on tylsää, listailen tähän kirjoja jotka itseäni kiinnostavat:

Danielle Trussoni - Enkelioppi
Kaikki enkeleihin liittyvä on aina mielenkiintoista, jos minulta kysytään. Juoni ei ole mitenkään päätähuimaavan erikoinen tai muuta vastaavaa, mutta mikäli tarinan kuvailu ja henkilöhahmot toimivat, niin luulisi tuon olevan ihan luettava teos.

Maggie Stiefvater - Häivähdys
Ihmissuden ja tavallisen tytön rakkaustarina jatkuu, jännää (huomatkaa ihan pikkuinen sarkasmi). Ensimmäisen osan kieli oli nättiä, mutta epäilyttämään jäi se, miksi ihmeessä homman pitää jatkua vielä kahden osan verran. Trilogiat on nyt in, mutta oikein yhdenkään sarjan kohdalla se ei ole toiminut täydellisesti...

Ali Shaw - Tyttö joka muuttui lasiksi
Tämä kuulosti ihan älyttömän mielenkiintoiselta. Romantiikkaa on joo, houkutusvaikutteista varmaan ja plaaplaa mutta minähän olen tunnetusti romantikko eli odotan tuota ihan oikeasti! Sitä paitsi kansi on nätti.

Ally Condie - Tarkoitettu
Taas trilogia. Taas mitä ilmeisimmin rakkaustarina. Nojaa.

(Becca Fitzpatrick - Langennut enkeli
Tämä kirja sai minut ärsyyntymään jo viime kesänä kun sitä selailin Espanjassa kirjakaupassa. Yhh, niin ilmeistä että itkettää. Sitä paitsi suomalainen nimi on mielestäni aika fail: alkuteos on Hush, hush, aika kaunis mielestäni, ja sitten suomeksi sen pitää olla niiin ilmeinen ja perinteinen ja tylsä)

2 kommenttia:

  1. Tyttö joka muuttui lasiksi on tosiaan tosi kauniilla kansikuvalla varustettu kirja. Voisin ehkä jopa lukea sen. (Kansikuvan perusteellahan ne kirjat valitaan : D)

    Joo moi mun piti sanoa tää jo silloin kun ekaa kertaa luin tämän merkinnän mut en saanut aikaiseksi.

    VastaaPoista
  2. Eikö! Omalla kohdalla täytyy myöntää että odotan tuota melkein nolostuttavan innokkaasti siihen nähden, etten tiedä kirjailijan tyylistä kirjoittaa yhtään mitään etukäteen... Mutku tuo kansi! Tuo nimi! Se on aikuisten romanttinen satu! (ei sillä että olisin aikuinen, mutta sadut on aina mukavampia kuin äärimmäisen vaikea elitistikirjallisuus joka on niin vaikeatajuista että itkettää)

    VastaaPoista