perjantai 4. helmikuuta 2011

mitä jos

Heissan. Yritän tämän merkinnän avulla palailla takaisin elävien kirjoihin... Pitkän aikaa on ollut olo, etten osaa enää ilmaista asioita kirjoittamalla, en oikein millään tavalla, joten olen elellyt miten kuten hiljaisuudessa. Kaiken huipuksi kannettavani näyttö pimeni tässä päivä pari takaperin, enkä ole ihan sataprosenttisen varma saanko siltä takaisin tärkeitä tiedostoja ja kuvia sun muuta - isä lupasi viedä maanantaina korjattavaksi, saa nähdä herääkö kone siitä henkin. Suurin osa tarinoistani on tallella muistitikulla, mutta kaikista uusimmat luonnostelmat ja esimerkiksi Tulva jäivät koneen uumeniin (sekä kuvaamataidon mediakurssin valokuvaustyöt, jotka pitäisi palauttaa tässä kohta).

Kieltämättä ketuttaa aika kohtuullisesti. Tulvan suhteen oli menossa uskonpuute-vaihe mutta sen kirjoittaminen oli parhaimmillaan niin kivaa, että haluaisin yrittää sen kanssa vielä jotain. Kaiken kaikkiaan sain  tammikuussa ehkä korkeintaan kaksi lausetta aikaan, mikä on todella surkeaa jopa minun mittapuullani. Pahinta on kai se, etten ole edes tuntenut halua kirjoittaa yhtään mitään. 

Kirjoitustyylikin on vähän hukassa. Tahdon ravistautua irti halusta kirjoittaa kauniisti tavalla joka on aivan liian itsetarkoituksellista... tai no ehkä ei niinkään, sitä on hankala selittää. Paluu aikaisempaan tyyliin ehkä (mikä se nyt sitten ikinä olikaan).

Nyt kun läppäri on poissa käytössä, minulla on kirjoittamista varten oikeastaan käytössä vain romukoneeni. Voisin pitää tätä uutena tilaisuutena ja yrittää kirjoittaa sillä jotain uutta ja mullistavaa (hah hah) hankittuani ensin sokerihumalan. Olisi hauskaa kokeilla toteuttaa yksi vanha idea johon sain yllättäen inspiraation vähän aikaa sitten, mutta saa nyt nähdä.

Ps. Kiitos uudelle lukijalle (vai joko teitä on tullut montakin sitten viime merkinnän, en muista) !

3 kommenttia:

  1. D : Se on ahdistavaa kun tietokone ei toimikaan ja tulee kamala "apuaentäjosensaaenäätärkeitätiedostojanitakaisin"-kohtaus. Otan osaa.♥

    VastaaPoista
  2. Voi, todella surkeaa tuo tietokonetilanne. On kokemusta kadonneista tiedostoista sun muista. Kerran meni kokonainen luku hukkaan ja kesti ikuisuus saada inspiraatio kirjoittamaan se uudelleen. Öhm.. tämä ei nyt kyllä piristänyt yhtään, anteeksi! Toivottavasti saat tärkeimmät talteen.

    Toivottavasti myös kirjoitusfiilikset palailevat, herättelen niitä tässä itsekin... Luomisen tuska, argh.

    VastaaPoista
  3. Mikko, kiitän osanotosta ja kommentista noin yleensäkin (jospa kone vielä palaa elämään, ken tietää). n__n

    Konsonantti, jospa tosiaan saan tiedostot takaisin, tiedän ettei minulla liikenisi enää innostusta Tulvaan jos se pitäisi alkaa aivan alusta kirjoittamaan... kiitos sinullekin kommentista! : )

    VastaaPoista