keskiviikko 23. helmikuuta 2011

pimeässä tanssin valssia seinästä seinään

Mikko antoi tällaisen, kiitoksia vielä (vaikka vastaukseni ovatkin vähän tylsiä, pahoittelen).


Milloin aloitit blogisi?
Blogi oli sinänsä ollut olemassa jo pitkään, mutta vasta eräänä lokakuisena lauantaina inspiroiduin kirjoittamaan ensimmäisen varsinaisen postaukseni...

Mitä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Öm, no tämä ainakin yrittää ollla blogi kirjoittamisesta ja kaikista siihen liittyvistä lieveilmiöistä. Jotain muutakin sekalaista toki mahtuu mukaan, mutta noin pääasiallisesti puhun inspiraatiosta ja uusista ideoista ja kirjoista ja kaikesta mikä innoittaa. En mitenkään hirveän tarkkaan ole kuitenkaan halunnut määritellä, mitä tänne tulee (ja se kyllä näkyy toisinaan, nyyh). Kai salaa toivon että tälle kävisi niin kuin joillekin muille bloggaajille, eli he saisivat sen tarinan julkaistua, josta blogissaan kirjoittavat ja se blogi jäisi sillä tavalla historiaan ja puff.

Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
En minä vain tiedä... nojaa, kai tällainen kirjoitusaiheinen blogi ei ole kauhean yleinen ilmestys.

Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
"Kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä blogi syntyi siksi, koska huomasin kirjoittavani varsinaiseen blogiini yksipuolisen paljon vain omista tarinoistani, ja kiinnostaako se nyt loppujen lopuksi kovinkaan montaa(ei tosin sillä, että muut juttuni olisivat sen mielenkiintoisempia, heh)? Tein siis tämän. Itse kun olen sellainen, jota muiden tarinaideat ja kaikki vastaava kiinnostavat aivan tavattoman paljon, inspiroidun siitä kun muut ovat inspiroituneita (vaikka samalla toki ryven alemmuuskomplekseissa, mutta se nyt kuuluu asiaan)." Kyllä, suora lainaus ensimmäisestä merkinnästä.

Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Aika paljon kaikkea. Merkinnät voisi olla toki fiksumpia (eli minä voisin olla fiksumpi) ja muutasellaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti