perjantai 1. huhtikuuta 2011

tahdon nukahtaa auringonvalo kasvoillani

Huomaa, että alkaa ihan oikeasti olla kevät; tahtoisin kovasti kirjoittaa jotain valoista ja kevyttä. Päässä pyörähtelee kliseisiä kuvia vanhanaikaisesta tivolista, sellaisesta jossa on maailman kaunein karuselli sekä maailmanpyörä ja jossa käydään enemmänkin tunnelman kuin laitteiden vuoksi (en tosin tiedä mistä olen sellaisen mielikuvan varastanut). Ja kun luen shoujo-mangaa jossa on hyväuskoisia (olisin käyttänyt sanaa naiivi mutten tiedä miten se taipuu) mutta yhtäkaikki kauniita repliikkejä elämän hienoudesta, pystyn uskomaan niihin olematta melkein yhtään kyyninen.

Tuon kaiken vastapainona olen toisaalta kuunnellut aika paljon Flyleafia ja muuta. En ole kirjoittanut mitään pitkään aikaan. On ollut kiireitä, ja muutenkin taistelutahtoni on ollut vähän matalalla. Ei ole ollut sellaista pakonomaista tarvetta kirjoittaa kuten joskus, vaikka ideoita on. Tämä on ohimenevä vaihe, joten en ole huolissani, tänään esimerkiksi kaikenlaisia lauseita pyöri päässä lupaavan oloisina. Tuli sekin päätettyä, miten Merimieli pitää sitten joskus kirjoittaa. Melko yksinkertaisilla lauseilla, ei yletöntä korukieltä.

Löysin tänään yhdestä vihkostani tällaisen muistiinpanon romukonetekstiin liittyen: "Koska Venla tietää ellei kyseessä sitten ole joku übersyvällinen juttu jota en ole vain keksinyt vielä". Mitähän olen mahtanut oikein tarkoittaa...?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti