lauantai 15. lokakuuta 2011

kuka keksi suden?

 Huomenna tulee kuluneeksi vuosi tämän blogin perustamisesta. Hämmentävän pitkään pysynyt pystyssä. Lukijoita on ehtinyt ilmestyä paljon, kiitos ihan  kaikille jotka ovat päättäneet seurata tätä. Toivottavasti Sudet eivät nuku talviunta on edes jossain määrin odotustenne arvoinen.

Olen viettänyt tässä enemmän tai vähemmän hiljaiseloa. Kirjoja olen lukenut jonkin verran, mutten ole saanut aikaiseksi kertoa niistä mitään (tarkoitus oli tehdä merkintä jossa esittelen mielipiteeni muutamasta kirjasta lyhyesti, mutten uskalla luvata että saan sen oikeasti valmiiksi joskus). 

Kirjoittaminen on the ongelmallisuus näin vaihteeksi ja antaitsee siis luonnollisesti oman kappaleensa. Olen koettanut saada aikaan jotain, mutta itsekritiikki ja epäilys ovat niin valtavia, ettei mistään oikeastaan tule mitään. Lupasi itselleni, että osallistun tänä vuonna nanoon,  mutta kovasti kyseenalaistan mitä siitäkin tulee.

Nojoo. Tulevaisuudessa pyrin tekemään taas vähän laadukkaampia merkintöjä (ei sillä että ne koskaan olisivat olleet sellaisia, heh). Tytöille tarkoitettujen dystopia-trilogioiden suosiosta, muun muassa - ensi vuonna ilmestyy jälleen yksi sellainen, nähkääs. Niin ja esittelen oman nanoideani tässä joskus kohta.


(otsikko on googlehaku, jolla on tähän blogiin löydetty. En oikein ymmärrä, mikä kysymykseen tarkoitus loppujen lopuksi on, mutta minusta se on kovin hieno jotenkin)

2 kommenttia:

  1. Olisi hienoa saada sinutkin nanowrimoon mukaan ;) Nanon idea on ihan mahtava ja karsii kyllä hyvin tehokkaasti itsekriittisyyden. Ainakin omalta osaltani näin tapahtui kun kirjoitin nanoa ensimmäisen kerran: sen jälkeen tekstiä on syntynyt helpommin.

    VastaaPoista
  2. Tuo kuulostaa kyllä todella hyvältä, siis että nanon jälkeenkin kirjoittaminen olisi helpompaa... itsekriittisyys kun on itselläni muodostunut aivan kuolettavaksi ongelmaksi viime aikoina. : > Enköhän minä yritä jotain väkertää marraskuun aikana.

    VastaaPoista