sunnuntai 27. marraskuuta 2011

50135 (nano)

Eli ohi on. Aamulla olin tosin vajota epätoivoon, kun olin kirjoittanut jotain tuhat sanaa ihan kelvollista tekstiä ja sitten tuli sähkökatko. Onneksi romukone jollain ilveellä sai osan siitä talteen.

6 kommenttia:

  1. Woo hyvä sinä! :)

    Itse en ole yhtenäkään vuonna uskaltanut edes osallistua nanoon, vaikuttaa tosi rankalta.

    VastaaPoista
  2. Kiitän!

    Itsellä jäi tästä marraskuusta sen verran hyvät tunnelmat, että suosittelen kyllä joskus kokeilemaan, jos oma aikataulu ei vain ole aivan tappavan kiireinen! : ) Tuo kirjoittamaan pakottautuminen toimi omalla kohdalla oikein hyvin, ja kaiken sen surkealaatuisen tekstin sekaan eksyi muutama ihan hyvin onnistunut kohta.

    VastaaPoista
  3. Vau, onnea nanosta suoriutumisesta! (Ja tuo edellismerkinnän tekstinpätkä oli tavattoman ihana ♥) Meinaatko julkaista nanoasi missään? Edes pätkiä? Lukisin mielelläni.. :)

    VastaaPoista
  4. Onnea! Milloin päästään lukemaan? ;)

    VastaaPoista
  5. Nanumea & Amu: Kiitoksia kummallekin! : > Aikomuksenani on tosiaan julkaista nano tavalla tai toisella sitten joskus, mutta näillä näkymin se ei ole ihan lähiaikoina tapahtumassa, sen verran paljon on vielä editoitavaa ja kirjoitettavaa ja mietittävää... Pätkiä tänne saattaa kyllä aina välillä ilmestyä.

    VastaaPoista
  6. Suosittelen Hanna Haurua kyllä lämpimästi! hänen tapansa kirjoittaa on niin uskomaton!

    VastaaPoista