maanantai 14. marraskuuta 2011

Nälkäpeli-traileri


Tänään julkaistiin siis tulevasta Nälkäpeli-elokuvasta ensimmäinen kunnon traileri. Aika eeppiseltä näyttää, musiikki kuulostaa hyvältä eikä Cinna ole läheskään niin kamala kuin pelkäsin. Muita mielipiteitä?

6 kommenttia:

  1. Eikä! Ihan mahtava traileri! Olihan tuo vain lyhyt pätkä, mutta niin hieno ja vakuuttava etten voi jättää elokuvaa väliin. :D Nuo näyttelijät ovat sittenkin ihan parhaita, vaikkeivät olekaan samanlaisia kuin kuvitelmissani. Peeta on ainoa tutun näköinen, mutta tykkään muistakin.

    VastaaPoista
  2. Ooh, aika vakuuttava ellen sanoisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmä tyhmän hyvä ihanj sairaan hyvä!

      Poista
  3. En ole lukenut, joten trailerikaan ei tehnyt vaikutusta. Ehkäpä tuo tulee joskus vuokrattua.

    VastaaPoista
  4. Tässä oli kyllä samaa tunnelmaa kuin kirjassa. Tykkäsin. Henkilöt ei ole ihan samannäköisiä tai oloisia kuin ajattelin, mutta ei nuo huonoja ole :) Peetasta tykkäsin! :D Innolla odotan tulevaa leffaa!

    VastaaPoista
  5. Nanumea: Hehee, samanlaiset tunnelmat kuin minulla siis. : ) Itsekin olen näyttelijöihin erittäin tyytyväinen, vaikka Snow olikin pääni sisällä jotenkin... pahismaisempi. Ja Haymitch huomattavasti rumempi, joten hänen tapauksessaan en ole ollenkaan harmissani että mielikuvani hänestä jonkin verran muuttuu.

    Ahmu: Minustakin, odotan tätä kyllä todella innokkaasti. : )

    Anne Tammelin: Suosittelen Nälkäpelin lukemista, todella vakuuttava ja viihdyttävä kirjasarja on kyseessä.

    Iippa: Olen samaa mieltä, aika hyvin kirjan tietynlainen painostavuus ja ahdistava tunnelma oli saatu mukaan jo noin lyhyen pätkän perusteella!

    VastaaPoista