sunnuntai 13. marraskuuta 2011

viisi glögimukillista myöhemmin

happy days are here again.
Tänään olen juonut ihan liikaa glögiä, haahuillut taloa päästä päähän ylisuuressa t-paidassa ja eriparivillasukissa (näyttäen typerryttävän hurmaavalta, kuten aina) sekä ennen kaikkea kirjoittanut ja kirjoittanut ja kirjoittanut. En ole uskaltanut vielä tarkistaa, onko sanoja tarpeeksi vai ei, mutta toivottavasti kumminkin. Laadultaan teksti on ollut sellaista aika itseinhoa aiheuttavaa, mutta pikkuvikoja nuo tuommoiset.

Hänellä oli ollaan laukku ja päällään vaalea villapaita joka näytti siltä kuin se olisi kaivettu esiin jonkin vanhan ullakon kätköistä. Jostakin syystä katsoin hänen käsiään ja huomasin, että villapaidan hihat olivat hiukan, aavistuksen, liian pitkät. 
(eeppinen lainaus part 2 ihan vain koska on Krisun nimipäivä)

Kovin tekotaiteellinen olo tänään, ja mitenkään aiheeseen liittymättä, olen kuunnellut paljon tätä bändiä.

Ai niin, sadas merkintä lähestyy lähestymistään. Olisi kiva keksiä jotain tavallisuudesta poikkeavaa sitten kun sen aika tulee, mutta luonnollisesti minulla ei ole mielikuvitusta. Ehdotuksia otamme vastaan ja silleen.

3 kommenttia:

  1. Kiitos muuten vinkistä, kaunista musiikkia!

    VastaaPoista
  2. Eipä mitään, hienoa että joku muukin kuin minä tykkää! : )

    VastaaPoista
  3. Ihanaa musiikkia. Tykkään. ^^b Ja minunkin pitäisi ostaa glögiä. Se on jotakin niin ihanaa.

    Eipä ole minullakaan vastausta tuohon sadannen merkinnän kysymykseen. Mutta hurjaa että täällä on jo niin paljon tekstejä.

    VastaaPoista