perjantai 2. maaliskuuta 2012

maaliskuu.

kivaa tuo kuun vaihtuminen kun tekee otsikoinnin niin helpoksi
  • Palleroiden aika taas! Tänään on ollut ihanan lauha ilma ja taivas ensimmäistä kertaa koko vuodelle keväänsininen, joten eiköhän ole aika selvää, että allekirjoittaneella on kamala räkätauti ja pää toimii vielä katkonaisemmin kuin yleensä. 
  • Luin tällä viikolla Emma Donoghuen Huoneen. Jostakin syystä oletin etten pitäisi siitä, mutta katsos kummaa, se olikin loistava. Ahdistavuudestaan huolimatta en tuntunut saavan siitä millään tarpeekseni, vaan minun oli pakko palata Jack-pojan maailmaan vielä uudelleen ensimmäisen lukukerran jälkeen. Iso kiitos kuuluu mielestäni myös suomentajalle, joku toinen olisi voinut suoriutua huomattavasti huonommin viisivuotiaan omalaatuisen sanavaraston kääntämisestä sujuvasti suomeksi. Äh, ilmaisin tuon jotenkin huonosti, toivottavasti kässäätte... joka tapauksessa, jokaisen tulisi tuo lukea. 
  • Nyt on lukuvuorossa Piiat.Vähän hävettää myöntää, etten todennäköisesti olisi koskaan lainannut sitä ellen tietäisi Emma Stonen tähdittämästä leffasta, mutta samapa tuo. Ihastuttava kirja yhtäkaikki, naurahtelen sitä lukiessa ääneen.
  • The projekti on mietityttänyt monesta syystä (tästä oli tarkoitus puhua jo viime merkinnässä mutku se ajatus katkesi). Olen pohtinut muunmuassa, onko siinä lainkaan niin vahva jännite kuin haluaisin. Tapahtumat ovat olleet vähän turhan irrallaan toisistaan ja muuta sellaista. No, onneksi keksin asiaan jonkinlaisen parannuksen, ja samalla saan mukaan tietynlaisen taustarinan, jonka puitteissa juoni tästedes kulkee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti