lauantai 28. huhtikuuta 2012

Jenna paperilla

kuva by meitsi
Hmm, kuinka jännittävää. Löysin puolivahingossa joskus kauan sitten piirtämäni kuvan The projektin päähenkilöstä, Jennasta. Tuo taitaa nykyisellään olla peräti, mitä, neljä vuotta vanha, joten laatu on mitä on (öh, nuo hiukset esmes. mikä noita latvoja vaivaa??).

Mielenkiintoisen tuosta kuvasta tekee se, että se muistutti minua kahdesta asiasta - ennen halusin visualisoida hahmoni keinolla millä hyvänsä, ja toiseksi, tykkäsin piirtää. Itse asiassa mielsin itseni kahdeksannelle luokalle asti aina ennen kaikkea piirtäjäksi, kirjoittamista en koskaan edes ajatellut. Näin se maailma muuttuu. Nykyään piirrän vain harvoin, epämääräisiä tuherruksia lehtiön sivuille keskittymättä asiaan sen kummemmin...

Näin taaksepäin katsellen, piirtämisessänikin näkyi aina jonkinlainen tarinankerronnan halu. En esimerkiksi juuri koskaan halunnut piirtää suoraan mallista, vaan suhertamani hahmot olivat aina omia, tahdoin luoda heille luonteen ja historian... Minun taidoillani ei vain mihinkään kovin eeppiseen kyetä. Nykyisin koen, että kykenen kirjoittamalla paljon enempään.

2 kommenttia:

  1. Mjoi, sait multa tuollaisen Liebster Blog -tunnustuksen. ((:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olikin tarkoitus juuri tulla kiittelemään kun sen huomasin, kiitos! ♥

      Poista