perjantai 8. kesäkuuta 2012

Elämäni seinäruusuna elokuvaksi

Moderni klassikko ja kaikkien hipsterien suosikki, Stephen Chobskyn Elämäni seinäruusuna kääntyy tänä syksynä elokuvaksi. Leffan hitteys on melko taattu, sen verran monipuolinen näyttelijäkaarti on aina Emma Watsonista lähtien.

Minusta Seinäruusuna on kirja, jonka jokaisen tulisi jossain vaiheessa lukea. Se on ajatuksia herättävän hieno, monen lukukerran kestävä - itse olen lukenut kirjan sekä suomeksi että englanniksi, ja sanoisin että toimii hyvin kummallakin kielellä.

Itse en ole aivan täydellisen vakuuttunut trailerista, mutta uskaltaisin silti veikata, että lopputulos on hyvä.

4 kommenttia:

  1. Tämä on ollut lukulistallani vaikka kuinka kauan. Luulen että tämä on niitä jotka haluan ehdottomasti ensin lukea ja sitten vasta mahdollisesti nähdä leffan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, itse kirjan lukeneena suosittelisin tutustumaan kirjaan ensin (minun piti mainita tuosta jo merkinnässä, mutta unohdin). Minun on vaikea kuvitella, että se voisi toimia yhtä hyvin elokuvana.

      Poista
  2. Enpä ole kuullutkaan koko kirjasta! Menee heti lukulistalle, kiitos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minusta on tosiaan aika mielenkiintoista, kuinka vähälle huomiolle Seinäruusu on Suomessa jäänyt, vaikka Yhdysvalloissa sillä on jonkinlainen kulttimaine. Kirja suomennettiinkin vasta pari vuotta sitten, vaikka alkuteos ilmestyi jo vuonna 1999. Hienoa joka tapauksessa, jos tämän merkinnän myötä tietoisuus kirjasta lisääntyy, todella hieno teos kuitenkin kyseessä. : )

      Poista