tiistai 14. elokuuta 2012

Ihmeitä tapahtuu, eli sain viimein hankittua itselleni uuden läppärin, ja lisäksi takaisin kaikki rikki menneen tietokoneen tiedostot. Ei siellä nyt mitään hirveän kuolematonta tekstien suhteen ollut - kulunut aika vain sai jostakin syystä kuvittelemaan muuta. Kiva joka tapauksessa, että kaikki vanhat ja ikivanhat jutut ovat jälleen kauhisteltavinani.

Mitä muuta. Minulla on nyt loma ja inspiraatio ja tosiaan tämä uusi kone, kirjoittamisen suhteen asiat hyvin siis. Sitä paitsi Daughter julkaisi uuden singlen, jee.

4 kommenttia:

  1. Minä olen tallentanut kaikki juttuni sekä tietokoneelle, muistitikuille että cd:lle, koska pelkään hirveästi niiden katoamista. Vaikkei kuolematonta settiä niillä olisikaan. Paitsi valokuvat. Siis ne eivät ole erityisen hienoja, niitä en vain ole saanut aikaiseksi kopioida. Jos kone hajoaa, niin... hui en tahdo ajatella. Onnea uudesta koneesta ja löytyneistä tiedostoista. :) Ja hauskaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin havahduin nyt viimein siihen, että kaikki kannattaa pistää talteen muistitikulle yms, eikä vain koetella onneaan. Itselläkin oli monelta vuodelta valokuvia tuolla rikkimenneellä läppärillä, oli hieno saada nekin takaisin. : ) Kiitoksia!

      Poista
  2. Itse opin kantapään kautta :/ muutama vuosi sitten kirjotin kaiken (en tiedä mikä älynväläys se oli) muistitikulle ja siis tallensin kaiken vaan sinne.

    Jotenkin sitä hölmönä ajatteli et "säästää tilaa koneelta". Yks kaunis päivä muistitikku sökönä, 25 sivuu uutta tekstiä bittiavaruudessa ja yks ERITTÄIN pahasti hermonsa menettänyt nuori pyyhälsi ympäri taloa...

    Ja en todellakaan aio tehdä samaa virhettä toiste, vaan tallennan niin moneen paikkaan ettei teksti voi mitenkään enää hävitä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Auts, miten noiden muistitikkujen ynnä vastaavien kanssa osaakin olla aina niin huono tuuri! ; < Minäkin onneksi opin nyt virheistäni, ettei mikään enää vahingossakaan häviä.

      Poista