lauantai 25. elokuuta 2012

nysse loppu (tulejo marraskuu)

Inspiraatio, siis. Se loppui. Pitkään se  tällä kertaa tosin kestikin, useiden viikkojen ajan kirjoittaminen oli jotain hirmu hienoa ja ideoita pulppusi joka nurkasta ja muuta tämmöistä. Nyt ei huvita oikein mikään. Voi tosin johtua koulun alkamisesta ja tällä hetkellä kovin kaikuvasta yksiöstäni.

Mutta tosiaan, tällä hetkellä olen sellaisessa mielentilassa että odotan innolla marraskuuta. Nanowrimo ja silleen! Kuuntelin viime viikolla Ed Sheerania ja tulin hänen musiikistaan kovin nostalgiseksi; taisin viime marraskuussa kuunnella yhden viikon pelkästään The A Teamia, ihan vaan kun se oli hyvää kirjoitusmusiikkia ja olisi ollut työlästä etsiä mitään muuta kuunneltavaa. Joo. Tällaista. Tahdon tekemistä pimeille illoille. En tosin tiedä, miten selviän koulusta siinä sivussa...

Luen muuten tällä hetkellä Siiri Elorannan Painajaisten lintukotoa. Niin, ja ostin Nälkäpeli-dvd:n! Nimimerkki en ole vieläkään nähnyt sitä.

9 kommenttia:

  1. Jos inspis on kestänyt viikkoja, on melkein reilua meitä muita kirjoittajia kohtaan että se loppui. :P

    Minä ostan Nälkäpelin kunhan se tulee vähän halvemmaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämänviikkoisen kirjoittamattomuuden jäljiltä ymmärrän pointtisi oikein hyvin. : D

      Ihan kelpo leffa se oli, joskin ehkä hiukan eeppisempi katselukokemus olisi tullut koettua elokuvateatterissa. Veljen huoneessa kököttäessä ei oikein päässyt tunnelmaan...

      Poista
  2. Ah, minullakin on marraskuuikävä! Mutta onneksi siihen ei ole kovin pitkä aika enää - pimeät illat voi käyttää vaikka suunnitteluun (minun tarinani tarvitsee sitä poikkeuksellisen paljon tänä vuonna) ja neulomiseen :) Kyllä koulusta aina jotenkin selviää, vaikka se toki häiritseekin sitä olennaisinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin ja - tuossa kuvassa on kovin kauniit värit. Jos inspiraatio ei ihan heti palaa niin aina voi mennä ulos katselemaan tuollaisia päiviä niin kauan kuin niitä vielä on.

      Poista
    2. Minunkin pitäisi alkaa kaiketi suunnitella - haikailen marraskuun perään, mutten oikein tiedä vielä mistä kirjoittaisin! Tyypillistä minua.

      Kiitos kuvakehusta! : ) Olen täysin samaa mieltä.

      Poista
  3. Nälkäpeli on hyvä, vaikka kirja onkin parempi. Minulla ei ole ikävä marraskuuta! Sitten on kylmää ja pimeää! Mutta Nanowrimo minua silti kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään marraskuusta sinänsä pidä, mutta jotenkin nano kääntää kaiken sen ankeuden positiiviseksi... tai jotain. Voi hyvällä omallatunnolla jumittaa kirjoittamassa! : )

      Poista
  4. Viikkojen inspis, onnellinen sinä, vihreä minä. P.S. Sinulle on tunnustus blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inspis loppuikin niin totaalisen seinään, ettei kauteuteen ole mitään syytä. ; ) Kivaa tosin oli niin kauan kun sitä kesti.

      Kiitos! ♥

      Poista