keskiviikko 24. lokakuuta 2012

faktaotuksia ja muuta

Dawnie antoi haasteen, jossa piti kertoa kahdeksan asiaa itsestään (kiitos!). Tässä on jottain, varmaan jo aiemminkin kuultua:

1. En osaa suunnitella tekstejäni muistivihkoihin tai muuta tällaista hienoa. Kaikki ajatuksenpätkät ja ideat tulee nykyään kirjoitettua kännykän muistioon, koska se nyt sattuu yleensä olemaan käden ulottuvilla. Hätäisyyteni ja nokialaiseni hankala käyttö kirjoittaessa takaavat, että kaikki muistiinpanoni ovat hyvin epämääräisiä, enkä parhaimmassa tapauksessa aina jälkeenpäin edes tajua mitä olen milläkin lauseella ajanut takaa. Saati, mikä tarina on kyseessä. Uusin tätä sarjaa on:
"EHKÄ siksi krisu oli niin yksinäinen susi mutta se ei käynyt järkeen koska helikin oli". 
.... häh? Tuohon on siis tiivistetty noin viiden lauseen pituinen ajatus, joka pääni sisällä oli aika paljon  hienompi.

2. Musiikki + iltahämärässä kävely + omien tekstien suunnittelu = melkein parasta mitä tiedän. Voittaa joskus itse kirjoittamisen, konflikteja kun ei vielä silloin ole pahemmin. Tämänkin viikon olen vain kuljeskellut tuulessa ja melkein-tuiskussa ja kuunnellut tätä. Ja tätä. (pitää aina käyttää hyväksi hetket, jolloin voi tyrkyttää musiikkia muille. ettäs tiedätte).

3. Sarah Winmanin Kani nimeltä jumala on uusin kirjallinen rakkauteni. Sitä on hehkutettu jo monessa eri blogissa, ja ihan aiheesta – kyseessä on monella tavalla sangen täydellinen teos. Itkin, ihan noin vaihteeksi taas.

4. Olen pitkästä aikaa taas ihan koukussa Frendeihin. Chandler on aika ihana. Ja Ross. Ja no, ne kaikki.

5. Glögi on myös ihanaa. Aion juoda sitä koko marraskuun nanon kirjoittamisen ohessa. Ja muulloinkin kyllä.

... No joo, kyllä kai viisi faktaa riittää. En jakele eteenpäin tällä(kään) kertaa. Muuta kertoakseni, valmistautukaa vielä massiiviseen nanohöpötykseen ennen marraskuun alkua.

4 kommenttia:

  1. Chandler on paras! Kuten myös musa + käveleminen + suunnittelu. Erityisesti tykkään kävellä pimeänä talvisena iltana. Silloin vaan saattaa tulle vähän turhan eeppisiä ja mystisiä ideoita, minun teksteihin ainakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, pimeät talviset illat ovat tosiaan parhautta! Sekin on kyllä ihan totta, että ideat saattavat kehittyä vähän turhan eeppisiksi - koeta toteuttaa siinä niitä sitten, kun taidot tulevat vastaan.

      Poista
  2. Sinulle on haaste blogissani :-)

    VastaaPoista