lauantai 29. joulukuuta 2012

paska kolmiodraama eli the jänisluuavautuminen

"Siis tuleeko tälle metsästäpojalle ja susitutkijalle ja tytölle sitten joku paska kolmiodraama?"
"...."


 Huomasin eilen selittäväni Jäniksen luiden koko nykyisen juonikaavion veljelleni, ihan vain koska pakko. Pakko höpöttää jollekulle, pakko päästä purkamaan, pakko saada mielipiteitä - muuten vain vatvon kaikkea päässäni enkä etene mihinkään. Olen kyseisen projektin suhteen täsmälleen samanlainen kuin tuossa kuvassa: minä kyllä aion koko ajan kirjoittaa, mutten saa aloitettua. Tästä on selvästi tulossa uusi The Projekti kaikessa hankaluudessaan - paitsi, että olen päättänyt, ettei hitto vie tule! Joo.

Tänään ryhdyin peräti kirjoittamaan jonkinlaista juonikaaviota sekä muita asioita ylös - eli periaatteessa esitin itselleni kasan kysymyksiä, joihin en osaa vastata. Duh. Kai se valaskin pitäisi piirtää. Tai susi. Näin jälkeenpäin ei voi kuin huokaista, että kunpa nano olisi kestänyt vielä pari viikkoa - minulla olisi ehkä nykyistäkin enemmän kohtauksia valmiita. Koska ne kaikki nanon aikana kirjoitetut eivät ole niin huonoja. Kuka olisi uskonut?

Kaiken kaikkiaan tämä merkintä huokuu, että minulla on patoutumia turhautumia(?) ääh. Myös aihe saa pureskelemaan kynsiä. Aina välillä sokeudun koko ihmissusi-asialle ja olen niin omien suunnitelmieni vietämänä, että hädin tuskin muistan että kaikki muutkin kirjoittavat ihmissusista. Melkein. Jalavalta tulee esmes ensi vuonna ihmissusiantologia ja arvatkaa kuka ulvoo harmista.  Entäs paranormaali noin ylipäätään sitten. Tuntuu että kaikki muut ovat jo ehtineet kyllästyä siihen ja minä kirjoittelen omaani auttamattoman myöhässä.

Mutta no, myöhässä eli ei, kirjoitanpa silti. Tykkään ideasta ja hahmoista liikaa sitten kuitenkin. Eskapismi-ihmissuteus hitto vie, koko minun kirjoittajahistoriani ja kiinnostuksenkohteeni ovat vieneet kohti tätä hetkeä!

(Tosiaan, paska kolmiodraama ei näin yllättäen kuulu suunnitelmiini. Eikä periaatteessa romantiikka ylipäätään, muahaha. Siitäkin tosin saisi aikaiseksi valitusmerkinnän. Veljelle avautuminen itsessään oli enemmän tai vähemmän hyödyllistä - kai se jotakin tarkoitusta palvelee, kun tarinasta kyseenalaistetaan suurin piirtein kaikki? Komediallisessa mielessä toki, mutta njääh.)

öisen ajankohdan jotenkin huomaa tästä tekstistä

6 kommenttia:

  1. Ihana kuva. :) Ja kuulostaa siltä, että olet saanut jo aikaiseksi vähän enemmän kuin aikomuksen.

    Ja vaikka kässärisi valmistuisikin "myöhässä" suurimmasta sesongista, mitä siitä? Se voi sitten laukaista ihmissusirenesanssin. :D

    Sen, mitä olen ymmärtänyt aiheestasi, se kuulostaa hyvältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleisesti sanoen, voi että tämä merkintä hävettää näin jälkeenpäin luettuna. :,D

      Muttasiis, kiitos tsempistä! Ihmissusirenanssi kuulostaa kieltämättä jotenkin lohdulliselta ajatukselta. X) Ja onhan sen periaatteessa aika iätön aihe.

      Poista
  2. Kuulostaa vain hyvältä idealta valmistua myöhässä suurimmasta sesongista. Ei ainakaan huku joukkoon! Ei kun susiin.

    Valitan usein paranormaalista romantiikasta, mutta se johtuu osittain siitä, että suurin osa lukemastani on ollut surkeaa. Odotan, että Jäniksen luut on paljon parempi. Ei paineita. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan - sitten kun tämä kässäri on valmis, ihmiset lienevät jo unohtaneen koko ihmissusiasian! :D

      Ei paineita, ei! :,) Kyllä minä itsekin kieltämättä lähden siitä, että aion kirjoittaa parempaa kuin nykyinen perusparanormaali romantiikka. Tai ainakin yritän. Tai jotain.

      Poista
  3. Hei, relataanpas siellä nyt vähänsen! Ja kiellän sinua kokonaan stressaamasta muotivillityksistä. Ne tulevat ja menevät. Hyvä käsis kyllä riittää. Ja mieti miten iloiseksi fantasian ystävät tulevat, jos tekstisi julkaistaan trendin ulkopuolella! Jengi luulee että nyt ei tule enää mitään hyvää luettavaa ja joku typerä realismi määrää ja sitten tadaa - Jäniksen luut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, tuollaisen reaktion kun tekstilläni saisin aikaan, hienoa olisi! Kiitän rauhoittelusta, sillä tottahan se on - hyvä käsis on pääasia. Nyt kun saisin vielä sellaisen kirjoitettua, niin hienoo. :>

      Poista