keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Lauren Oliverin dystopiasta tv-sarja

kuva on fanitaidetta täältä
Kirjailija Lauren Oliver ilmoitti hetki sitten tumblr-sivuillaan, että hänen nuorille aikuisille suunnatusta dystopiastaan Deliriumista ollaan suunnittelemassa tv-sarjaa Fox-kanavalle. Toisin sanoen Deliriumista on tekeillä Foxille pilottijakso, jolla pyritään samaan tuottajat ja yleisö kiinnostumaan konseptista. Vielä ei siis ole varmaa, toteutuuko sarja.

Oliver itse on ainakin toiveikas, ja miksipä ei olisi - dystopia kiinnostaa ja myy. Delirium on oma henkilökohtainen suosikki tämänhetkisistä dystopioista, mutta kieltämättä epäilyttää, miten melko verkkainen ensimmäinen osa saadaan sovitettua monta jaksoa sisältäväksi tiiviiksi ja kiinnostavaksi kokonaisuudeksi televisioon.

Elokuvasovitukset ovat rapakon takana nuorten aikuisten kirjallisuudessa jo melkein arkipäivää, mutta tv-sarjoihin olen ainakin itse törmännyt harvemmin - saa nähdä, tuleeko Delirium muuttamaan asian tulevaisuudessa.

2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen uutinen! Delirium oli kyllä hyvä, mutta oletko lukenut Pandemoniumin? Se oli vähän pettymys, ainakin minulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse pidin myös Pandemoniumista, ja vaikka se ei aivan kaikkia henkilökohtaisia odotuksiani täyttänyt, oli kyseessä silti parhaita nuorten aikuisten kirjoja, jotka viime vuonna luin. :> Toivottavasti trilogia saa arvoisensa päätöksen.

      Poista