lauantai 23. lokakuuta 2010

Ehkä joskus vielä lakkaan toivomasta (mutten tänään)

Just say yes, just say there's nothing holding you back
It's not a test, nor a trick of the mind


Tänään olen innoissani ihan kaikesta ja vähän hassulla tuulella noin yleisesti ottaen. Kaikki musiikki kuulostaa korvissani ihan yli-inspiroivalta ja tahtoisin nyt tehdä jotain luovaa ja omomom. Tänään satoi paljonpaljon lunta sitä paitsi, toivottavasti se ei sula vähään aikaan. Niin ja on loma, saa nukkua ja saa kirjoittaa ja saa kävellä lumisateessa milloin mielii jos sitä lunta vain sattuu olemaan.

Tekisi mieli kirjoittaa tänne jotain kaunista ja onnellista muttei oikein ole aikaa eikä ideoita joten olkoon. Kävin katsomassa eilen Inceptionin (muuten) ja aa se oli mahtava. En tiedä älysinkö kaikkea edes, mutta olkoon, Arthur oli ihanaihanaihana jokatapauksessa ja se oli äärimmäisen eeppinen ja palvon Hans Zimmerin musiikkia jälleen kerran (etenkin Timea!). Tämmöinen oli ilmeeni suurin piirtein koko leffan ajan: (eli hienoudesta mykistynyt ja samalla keskityin ankarasti että ymmärtäisin edes suurin piirtein kaiken).

4 kommenttia:

  1. HEI MUUTEN tajusitko sen lopun? En ole itse ihan varma tajusinko sen yhtäkkisen hyppäyksen siinä tai jotain. En tiedä. :'D

    Tästä merkinnästä tulee mieleen ihan itseni eilen:
    Isä: Hei täältä tulee Tokio Hotelin keikka!
    Mä: OU MAI GAAD O__o' *mieletön ryntäys telkkarin ääreen*
    Isä: No tää loppuukin just nyt.
    Mä: *rupeaa melkein itkemään*

    Ja toi OU MAI GAAD tuli täydestä sydämestä eikä ollut mitään sarkasmia. :'D On se ihanaa olla teini.

    VastaaPoista
  2. Mä luulen tajunneeni, mutta on hyvin todennäköistä että tajusin väärin, joten en uskalla sanoa mitään. : D

    Hassu olet kyllä sinäkin, hih. :, ) Ja allekirjoitan myös tuon viimeisen lauseen!

    VastaaPoista
  3. Oi, sulla on ihana blogi, sellainen kiva ja tykkään blogimerkintöistäsi. Ja siellä satoi lunta? /höh, täällä ensilumi suli jo pois.

    Sulla oli ilmeisesti tosi kiva päivä, tässä välttyi sellainen onnellisuus ja inspiroivuus, että mukavaa lukea tälläistä pirteää ja iloista merkintää. :)

    VastaaPoista
  4. Oij, kiitos ihan kamalasti kommentista, tulin hirmuisen iloiseksi! n__n Täältäkin lumi suli itse asiassa jo pois, höh ;__;

    Muttasiis kiitos paljon. ^^

    VastaaPoista