keskiviikko 21. syyskuuta 2011

syyskirjoja

Kirjoitukset ovat tältä syksyltä ohi, joten seikkailin hyvällä omallatunnolla adlibriksen ihmemaassa - ja tällainen tuli vastaan.
You Against Me - Jenny Downham
"The story revolves around Mikey and Ellie who meet and fall in love under horrendous circumstances. Mikey's sister claims a boy assaulted her and Ellie's brother is charged with the offence and therefore their two lives are thrown together.
It's a book mostly about love and loyalty, what choices you have to make to protect and support those who mean the most to you."

Kyseessä on siis suuresti kiitosta herättäneen Ennen kuin kuolen- kirjan tekijän uusin teos. Ennen kuin kuolen on yksi kauneimmista ja surullisimmista nuortenkirjoista, joita on koskaan kirjoitettu, joten odotukseni ovat korkealla tuon You Against Me:n suhteen. Toivottavasti se aiotaan jossain vaiheessa suomentaa (olisin muuten lainannut tänään Ennen kuin kuolen kirjastosta, mutta joku mokoma oli ehtinyt lainata sen vaikka vielä eilen kirja nökötti kiltisti omalla paikallaan Pöh).

Adlibriksestä tuli tilattua myös kirjoja; joskus aiemmin mainitsemani Wintergirls sekä suuresti odottamani Delirium. Perjantainahan ilmestyy myös Surunsyöjät, lähtekääpä sitä kirjakaupoista metsästämään (itselläni kun siihen ei ole mahdollisuuksia. Enkä sitä kumminkaan ole itselleni ostamassa. Silleen).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti