sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Yksityisyyskohtia ja muuta

It's like the way I have to write down almost everything I see
(älykkäiden otsikkojen sarja senkun jatkuu vaan) Tuo eilinen "15-vuotiaana kirjailijaksi" -tieto järkytti minua sen verran, että asia vaati jonkin verran prosessointia; itsellänikin kun oli samanikäisenä  kämäinen kirjaprojekti tai pari samanlaisella paranormaali romantiikka -idealla, Houkutuksen innoittamana luonnollisesti. Jotenkin vanha olo; ei siitä nyt niin kauan tunnu olevan, kun kirjoitin romukoneella kertakaikkisen innoissani vinosti hymyilevistä aavepojista jolla oli verenpunaiset hiukset ja mitähän muuta - ai niin, tungin silloin susiviittauksia joka paikkaan ihan niin kuin nykyäänkin. Voi tätä nostalgiaa.

En sitten menekään kirjoittajakurssille, sillä tosielämä puhkoi aika tehokkaasti kaikki ruusuiset kuvitelmani ja nyt taidan keskittyä vain yo-kirjoituksiin. Edellämainitun takia ei ole ollut oikein aikaa sen enempää kirjoittaa kuin lukeakaan, mitä nyt joitain psykologiaan liittyviä teoksia olen koettanut kirjastosta hakea. Tällä hetkellä sängyllä odottaa Toinen maailma jonka tunnen - autistin tarina. Todella mielenkiintoinen teos kaikin puolin, mikäli aihe hiukkaakaan kiinnostaa niin suosittelen.

Mitäs tässä muuta, ei kai ihmeellisiä. Olen kuunnellut liikaa musiikkia ja nauttinut syyssateista. Sain ajokortinkin, onnitteluja otetaan vastaan.

2 kommenttia:

  1. Heippa! Kiitos suloisista kommenteistasi blogissani, olen aina ollut hyvin iloinen niistä! Aion lopettaa blogin henk. koht. asioiden takia, mutta aion perustaa uuden, ehkä hieman avoimenkin blogin osoitteeseen:
    rakkauskirjeitamaailmalle.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia tiedosta, ryhdynpä seurailemaan myös tuota blogia. : >

    VastaaPoista