perjantai 21. lokakuuta 2011

mielipiteitä otetaan vastaan.

Jostakin syystä täällä on käynyt viime päivät hirmuisesti väkeä (mikäli laskuriin vain on luottaminen). Tai joku yksittäinen immeinen on vieraillut susitalvessa ahkerasti. Suurin osa tuntuu löytäneen paikalle kirja-aiheisten merkintöjeni perusteella. Tämä on pistänyt minut miettimään tätä blogia ja sitä, mikä sen perimmäinen tarkoitus on - nykyäänhän merkinnät ovat vähän sekalaisia, ja niistä huomaa etten aina itsekään ole varma, mistä kaikesta tänne kuuluisi kirjoittaa. 

Nyt olen päätymäisilläni ratkaisuun, että teen tästä blogista puhtaasti kirjablogin, joka käsittelisi nimenomaan lukemiani kirjoja sekä kirjoihin liittyviä sivuilmiöitä (kuten nuo kirjatrailerit) jos vain näen sille tarvetta. Käytännössä siis yrittäisin tehdä lukemistani kirjoista ihan arvostelun tapaisia, vaikkakaan en voi aivan varmaksi tätä luvata - minä kun satun puhumaan kirjoista aika fiilispohjalta, jos vastaan tulee hyvä kirja niin hehkutan sitä vain päättömästi sen kummempia ajattelematta, ja se siitä.  Pyrkisin joka tapauksessa vähän jäsennellympiin kokonaisuuksiin tulevaisuudessa.
 
Alunperinhän tämä blogi oli vain ja ainoastaan tarkoitettu puimaan kirjoittamistani ja sitä inspiroivia asioita. Ne merkinnät täältä häipyisivät - sen sijaan tekisin uuden kirjoittamisblogin, joka tyyliltään olisi varmaan aika samanlainen kuin tämän blogin alkupään merkinnät. Inspiroivia kuvia, inspiroivaa musiikkia, höpötystä hahmoista ja muusta. Sellaista vähän vapaamuotoisempaa, jotain oman elämän muminoitakin sinne sekaan varmaan tulisi.

Toivon, että tämä ratkaisu omalta osaltaan tekisi tästä blogista selkeämmän ja, uskallanko sanoa jotain näin latteaa, viihdyttävämmän. Mielipiteitä otetaan vastaan.  

4 kommenttia:

  1. Toisaalta pelkästään kirjoihin keskittyviä blogeja arvosteluineen on aika paljon! Minä tykkään, että on vaihtelua. Ja kyllähän omasta kirjoittamisesta pitääkin puhua :)

    VastaaPoista
  2. Tykkään blogistasi kovasti tällaisenaan, mutta lukisin mieluusti myös kirjoista. Olennaista on että pidät oman äänesi koska ns tavallisia kirjablogeja alkaa olla paljon. Voisitko yhdistää kirja-arvostelut ja kirjoituspohdinnat mutta jäsennellä esim otsikoinneilla selkeämmin?

    Itse muuten klikkasin edellisen postauksesi auki koska otsikossa oli interteksti Pariisin kevääseen ;)

    VastaaPoista
  3. Minusta olisi kaikista mukavinta lukea tälläistä sekablogia kirjoittamisesta, kirjoista, musiikista ja mistä kaikesta nyt kirjoitatkaan. :) Pelkää kirjablogi saattaisi jäädä vähemmälle lukemiselle, vaikka kirjoitatkin mielenkiintoisista kirjoista. Tuo miettimäsi blogi, pelkästään kirjoittamisesta ja siihen liittyvistä jutuista, kuulostaa hurjan ihanalta! (Silti olen sitä mieltä että kivointa olisi jos kaikki olisi samassa ja blogi olisi sinunnäköisesi.)

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia mielipiteistänne! : ) Oli iloinen yllätys kuulla, että blogi on hyvä tällaisenaankin. Susitalvi pysynee siis vastedeskin nykyisessä muodossaan, joitain pieniä muutoksia saatan tosin tehdä.

    VastaaPoista