torstai 8. marraskuuta 2012

jee, eli jonkinlaista nanoväsymystä

"En mennyt kuluun myskään keskiviikkona. Tiistaina en ollut käytännössä käynyt ylhäällä kertaakaan - en antaa voinut äidin ähdä jalkaani."
Olen jossain nanon kirjoittamisen vaiheessa kadottanut sen ajatuksen, että kirjoitan nimenomaan tarinan tai hahmojen vuoksi; ehei, olennaista kaikessa on saada SANOJAA!!1 Voihan tuska. Tavallaan vain toivon, että marraskuu loppuisi jo ja saisin palata tähän projektiin sen ansaitsemalla(?) hartaudella.

Kirjailija Lani Diane Rich hehkutti tänään nanomailissa sitä, kuinka nano muutti hänen elämänsä; " Because of NaNoWriMo, I started taking myself seriously as a writer", ym ym. Kustannussopimus tuli ja muuta jännää. Miksiköhän allekirjoittaneesta tuntuu siltä, että tällä menolla ja tekstin laadulla joku tulee ottamaan minulta kirjoittajanoikeudet pois?

Viikonloppuna ei (onneksi?) ole tällä kertaa mahdollisuutta ajatellakaan koko nanoa.
(hmm, nanomerkintöjeni siivittämänä minulta katosi jo yksi lukija! Tämä marraskuu nyt on tällaista, pahoittelen)

5 kommenttia:

  1. Hetkinen - miten nano voi saada jonkun arvostamaan kirjallisia kykyjään? :D Minun teksti on PASKAA.

    Väsymyksen jälkeen tulee uusi kipinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NIIN MINUNKIN. Eli, ihmettelen samaa. Vaikka köh, suoraan sanottuna Richin kirjallisuus ei miltään elämää suuremmalta kyllä vaikuttanut, mitä vähän googletin...

      Niin kai, en vain tiedä onko se hyvä vai huono juttu : D

      Poista
  2. Kertooko jotakin jostakin, että en huomannut ekalla kerralla tuossa esimerkissäsi yhtään typoa, vaan vasta nyt kun palasin kommentoimaan?

    VastaaPoista